Telefonie voor MKB

Tot nu toe, had het midden en klein bedrijf (MKB) die op zoek waren naar telefonie systemen niet veel opties. Traditionele oplossingen zijn te duur, hebben minder functionaliteit en schalen niet mee wanneer bedrijven groeien. De tijden zijn gelukkig veranderd! 

Telsec Telecom biedt betaalbare telecom diensten: eenvoudig in gebruik, makkelijk te beheren, schaalbaar, rijk aan functionaliteit en bovenal betrouwbaar. Telsec Telecom stelt u in staat om, zonder eigen telefooncentrale, te beschikken over de meest uitgebreide zakelijke telefonie functies. 

Voor alle functionaliteiten betaalt u een vast bedrag per toestel. Zo blijven de kosten overzichtelijk, voorspelbaar en controleerbaar.

TelSec-Voice

Met Telsec-Voice stelt Telsec u in staat om, zonder eigen telefooncentrale, te beschikken over de meest uitgebreide zakelijke telefonie functies. Met Telsec-Voice heeft u geen fysieke telefooncentrale op locatie meer nodig. In plaats hiervan kunt u gebruik maken van een volwaardige, betaalbare hosted telefooncentrale. Dit is een volledig op afstand beheerbare virtuele telefooncentrale met minimaal alle functionaliteiten van een traditionele telefooncentrale. De functionaliteiten en het aantal medewerkers in een organisatie kunnen simpel aangepast worden. Voor alle functionaliteiten betaalt u een vast bedrag per toestel. Zo blijven de kosten overzichtelijk, voorspelbaar en controleerbaar.

Telsec-Voice leent zich daarom ook uitstekend voor bedrijven met meerdere vestigingen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. De verschillende vestigingen maken deel uit van 1 centrale, 1 nummerplan, 1 receptioniste, 1 standaard voicemail, 1 IVR keuzemenu, wachtrij en belt men bovendien onderling, ook tussen de vestigingen, gratis! Investeren in een eigen telefooncentrale is vanaf nu overbodig! MetTelsec-Voice heeft u voor een vast maandbedrag per gebruiker de beschikking over de modernste communicatie faciliteiten en bespaart u bovendien tot 60% op uw maandelijkse gesprekskosten.

De voordelen

• Besparingen >60%

• Vaste prijs per werkplek

• Geen investering PBX

• Meer flexibiliteit

• Meer functionaliteit

TelSec-Mobiel

Vandaag de dag is de mobiele telefoon een onmisbaar object, maar dat hoeven wij u eigenlijk niet te vertellen. Wat Telsec wèl voor u kan doen, is het adviseren en aanbieden van geschikte abonnementsvormen van diverse operators en randapparatuur om uw bereikbaarheid met klanten te garanderen.

Een offerte wordt geheel gericht naar uw huidige gesprekskosten opgesteld en u kunt zelf kiezen uit de aangeboden, besparende oplossingen.

Telsec-GSM Box

Telsec komt speciaal voor bedrijven, die willen besparen op mobiele telefoonkosten met Telsec-GSM Box. Als u regelmatig mobiele nummers belt, kan Telsec-GSM Box veel kosten besparen. Omdat verkeer binnen het GSM-netwerk goedkoper is dan verkeer tussen het GSM en vaste netwerk, kunt u TelsecBox alle mobiele gesprekken laten afhandelen.

Wordt een mobielnummer gebeld, dan zal dit gesprek via TelsecBox lopen. Het gesprek vindt dan plaats binnen het mobiele netwerk en is goedkoper. Ook kan de gateway Telsec-GSM Box aannemen. Voorziet u TelsecBox van een SIM-kaart uit uw mobiele bedrijfsabonnement, dan kunt u in veel gevallen gratis tussen medewerkers bellen.

Kijk voor meer informatie
in onze brochure.

Met vast-mobiel integratie altijd verbonden met kantoor!

Uw vaste en mobiele telefonie volledig integreren, dat kan met vast-mobiel integratie ook wel VaMo (Vast Mobiel Intergratie) genoemd.

Wat zijn de voordelen?
VaMo kan een interessante oplossing zijn voor bedrijven die veel medewerkers op de weg hebben zitten. U kunt collega’s gewoon rechtstreeks op hun interne (doorkies)nummer bellen of telefoontjes doorverbinden naar toestellen die helemaal niet op kantoor aanwezig zijn.

Kortom: betere bereikbaarheid, flexibel en mobieler werken, hogere klanttevredenheid en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook zijn er geen kosten meer als er vanuit kantoor naar een mobiele telefoon van een collega wordt gebeld en kun je bijvoorbeeld gebruik maken van één voicemailbox op je centrale (niet eentje voor mobiel en eentje voor vast). Ook voor bedrijven die bijvoorbeeld behalve op kantoor, ook op een groot terrein werken is het interessant om medewerkers van VaMo te voorzien. Dat is stukken voordeliger dan het aanleggen van een groot DECT-netwerk. Een volledige VaMo-oplossing is dus ècht interessant voor heel veel bedrijven en toepassingen.

De voordelen

• Onbeperkt bellen NL en EU zone 1

• Onbeperkt intern bellen binnen PBX

• Alle PBX functies zijn beschikbaar op mobiel

• 06-nummer en kantoor toestel op mobiel

• Mogelijkheid om uit te bellen met kantoornummer

• Smartphone app beschikbaar