RittenRegistratie

Met Secu4Track kunt u heel eenvoudig uw Rittenregistratie bijhouden. De ingebouwde tracker registreert alle ritgegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig en stuurt de gegevens door naar onze webportaal waar U alleen bij kunt. Het webportaal geeft u inzage in alle ritten en de rithistorie en kunt u eenvoudig overzichten en rapportages uitdraaien. Uiteraard voldoen de rapportages aan alle eisen van de Belastingdienst.

Secu4Track zorgt voor een volledig automatische rittenregistratie. Alle ritten worden geregistreerd met alle informatie zoals reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres, postcodes en huisnummers. Ook heeft u de mogelijkheid om de rapportages op een vast gewenst moment in de week in uw emailbox te laten komen. Zo is het wel heel makkelijk en hoeft u helemaal niks te doen!

nedtrack_rittenregistratie

Wat is Rittenregistratie?

Om de fiscale bijtelling te voorkomen, dient u te bewijzen dat er met het zakelijke voertuig niet meer dan 500 privékilometers per jaar worden gemaakt. Een digitale rittenregistratie zoals hetgeen Secu4Track biedt is de meest handige manier om te bewijzen dat u deze limiet niet overschrijdt.

U kunt live uw gereden ritten, reistijden, vertrek- en aankomsttijden, afgelegde kilometers en bezoekadressen overal online bekijken. Deze zeer gedetailleerde gegevens zijn altijd in te zien en worden zeven jaar bewaard. Door middel van één druk op de knop kunt u vele verschillende rapportages te zien krijgen of zelf ontwerpen. U kunt zelf de tijdsperiode bepalen.

Secu4Track werkt standaard door heel Europa. Via het online webportaal heeft u direct toegang tot alle gewenste gegevens:

Alle data kan worden geëxporteerd naar een Excel bestand, welke u kunt verstrekken aan de Belastingdienst.

icon