Beveiliging van woningen en bedrijfspanden

SecuallGroup biedt u diverse mogelijkheden om uw woning en overige eigendommen goed te beveiligen. Op onze site treft u enige informatie. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u verder geïnformeerd wilt worden. Onze adviseurs maken graag met u een afspraak.

Camerasystemen

Het interne videocircuit bestaat uit een of meerdere camera’s, aangesloten op een monitor of flatscreen, die geplaatst wordt bij de bedrijfsleider of beveiligingsmedewerker. Dit videosysteem is uitermate geschikt voor bewaking van o.a. winkelrayons, parkeergarages, winkelpanden, laad- en losperrons. Het biedt bovendien uw werknemers en gevoel van veiligheid, het werkt preventief waardoor het diefstal en vandalisme voorkomt. Het videobewakingssysteem kan aangesloten worden op bestaande systemen en een harddisk recorder. Tevens is het mogelijk om op afstand in te kijken, meldingen en beelden te versturen naar een PDA en op afstand bijvoorbeeld: verlichting in te schakelen. Dit systeem is onontbeerlijk geworden voor winkels, benzinestations en bedrijfspanden in het algemeen. Wij leveren en installeren deze systemen op maat.

camera

p_58_1

Inbraak Beveiligingssystemen

De inbraak beveiligingssystemen van SecuallGroup zijn ontwikkeld voor optimale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij leveren en installeren bekabelde en draadloze systemen die voor jong en oud eenvoudig te bedienen zijn. De techniek is echter geavanceerd en biedt ruime toepassings mogelijkheden voor de gebruikers. Wat dacht u van een alarmsysteem dat naast beweging tevens geluid en beeld doormeld naar de alarmcentrale? Ook wanneer u een nood- c.q. overvalsmelding activeert zal de alarmcentrale meeluisteren en live meekijken. Kortom uw veiligheid is gewaarborgd met de beveiligingssytemen van SecuallGroup.

Draadloze inbraakbeveiliging

SecuallGroup levert een draadloos inbraakalarm voor uw bedrijfspand, winkel of terrein. Dit kunnen wij installeren en nadien vanzelfsprekend onderhouden. Wij maken altijd gebruik van gedegen, bewezen kwaliteitsmerken voor elektronische beveiliging van uw huis. Door constante training blijven wij op de hoogte van de laatste technieken om uw huis inbraakveilig te maken. Onder de mogelijkheden van een draadloos huisalarm vallen service en bediening op afstand via een mobiele telefoon, modem of internet. Verder werken wij alleen met alarmcentrales die NCP zijn goedgekeurd!

Toegangscontrole

Toegangscontrole is letterlijk het kunnen controleren en beheren van de toegang tot een pand of terrein of een specifiek gedeelte van een pand of terrein. Toegangscontrole biedt extra veiligheid omdat u op een flexibele manier kunt bepalen wie, op welk moment bevoegd is een ruimte of gebouw te betreden.

Het aanschaffen van een toegangscontrolesysteem is voor bedrijven een belangrijke en ingrijpende beslissing. Het toegangscontrolesysteem moet aan uw wensenpakket voldoen, gebruiksvriendelijk en 100% betrouwbaar zijn.

Toegangscontrole is toepasbaar op één of vele deuren. Er kan gebruik gemaakt worden van een pas, key of tag waar diverse bevoegdheden aan kunnen worden gegeven. Bij verlies, diefstal of vertrek van een medewerker kan de pas, key of tag gemakkelijk worden geblokkeerd of gewijzigd. SecuallGroup beschikt over de nieuwste technieken en systemen op het gebied van toegangscontrole. Graag kijken wij samen met u naar een systeem dat binnen het beschikbare budget past.